Du visar för närvarande Vi välkomnar Madeleine till Nordiska Brand

Vi välkomnar Madeleine till Nordiska Brand

Madeleine Odebring är vår senaste kollega och sprinklerkonstruktör som har jobbat med oss sedan februari i år. Hon kommer senast från AFRY där hon arbetade i nästan sju år innan hon bestämde sig för att söka sig till oss på Nordiska Brand.

Berätta lite om din bakgrund och varför du valde att börja jobba med sprinkler. 

Det var egentligen inte alls meningen att jag skulle börja jobba med sprinkler utan jag var mest sugen på att prova någonting annat än produktutveckling som jag hade pluggat under fem år på KTH. Jag hamnade sedan i sprinklerbranschen genom att jag var på ett studentevenemang och träffade han som senare blev min chef på AFRY. 

Varför sökte du dig till Nordiska Brand?

Jag hade haft tankar på att byta jobb som nästa steg i min karriär, men jag trivdes samtidigt väldigt bra på AFRY så jag sökte därför inte aktivt efter något nytt. Men när jag kom i kontakt med Nordiska Brand via LinkedIn blev jag intresserad och ville veta mer. Efter en intervju på plats blev jag väldigt imponerad av företaget, framför allt av den struktur som finns. Det passar mig väldigt bra eftersom jag själv är en ordningsam person.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det är kul när det dyker upp problem som man lyckas lösa på ett bra sätt. För mig är det också nytt att ha många kollegor på plats som jobbar med samma sak, vilket känns jättekul. Det gör att man kan stötta och hjälpa varandra i alla lägen. 

Vad ser du fram emot med arbetet?

Jag ser fram emot att få utvecklas och bli ännu mer självsäker i min roll. Men just nu försöker jag landa lite. 

Välkommen till Nordiska Brand, Madeleine!