Du visar för närvarande Vi välkomnar Henric till Nordiska Brand

Vi välkomnar Henric till Nordiska Brand

Henric Edström är vårt senaste tillskott på Nordiska Brand och med sina imponerande 25 års erfarenhet inom branschen, tillträder han rollen som vår nya handläggare sedan början av året. Henric kommer senast från Intec Uppsala, där han jobbat som uppdragsansvarig för sprinkler.

Henric, berätta, varför sökte du dig till Nordiska Brand?
Jag har alltid haft ett gott öga till Nordiska Brand, som för mig är en stark aktör som står för hög kvalitet och har en stark framtidsvision. När jag kom i kontakt med Thomas Farestveit och Johan Carlsson så blev det väldigt tydligt att det här är ett naturligt nästa steg för mig. Nordiska Brand kombinerar teknik och innovation, med gedigen kunskap om branschpraxis och regelverk. Det är den här typen av standard som jag vill jobba för.

Hur har din första tid på Nordiska Brand varit?
Den första tiden har varit fantastiskt bra – överväldigande positiv! Det är märkbart att en av anledningarna till att Nordiska Brand har en så stark organisation, är att medarbetarna är alla är så vänliga och kompetenta – alla vill hjälpa till och alla vill att arbetet ska bli så bra som det bara kan bli. 

Vad är roligast med arbetet?
Jag älskar uppstarten, början av projekten. Det är här man får ta del av det allra häftigaste; drivna människor som möter andra drivna människor, tillsammans med idéer, visioner och kreativitet. Och så vet man, att det här är den absolut viktigaste fasen för hur ett projekt kommer att hanteras senare i leden. Ett välplanerat projekt gör att resten både blir enklare och effektivare.

Vad vill du se mer av?
Jag ser med spänning fram emot att få ta del av den strukturerade arbetskulturen, så klart. Men, jag brinner även för det vi kallar för “byggbarhet” – eller “buildability” på engelska – vilket är ett fantastiskt roligt och viktigt område där man med kunskap, erfarenhet och kreativitet optimerar system för snabbare installationer och effektivare underhåll.

Vilka projekt har du börjat jobba i?
Jag blev ganska snabbt involverad i flera fina projekt, bland annat ett projekt tillsammans med Northvolt, en batterifabrik i Skellefteå – ett projekt med höga ambitioner och krav på kvalitet.

Det låter strålande, välkommen till Nordiska Brand, Henric. Härligt att ha dig med oss!