Du visar för närvarande Vi välkomnar Frida Åberg till Nordiska Brand

Vi välkomnar Frida Åberg till Nordiska Brand

Nu välkomnar vi Frida Åberg till oss på Nordiska Brand. Frida har bred erfarenhet inom  byggbranschen, framförallt från beställarsidan och kommer närmast från OBOS där hon med sitt helhetsperspektiv varit den drivande länken mellan olika discipliner.

Berätta mer, Frida. Varför sökte du dig till Nordiska Brand?
Jag kommer alltid att drivas av utveckling och hos Nordiska Brand får jag möjligheten att utveckla både Nordiska Brands erbjudande, men också min egen roll eftersom jag nu får möjligheten att möta branschen från andra sidan – från konsultsidan. Nordiska Brand står och har alltid stått för hög kvalitet inom sprinklerprojekteringsbranschen och det ska bli spännande att få vara med att utveckla det vidare då jag även kommer att arbeta en del med kvalitet och miljöfrågor på företaget.

Vad ser du som dina mest relevanta erfarenheter för den här tjänsten?
Bra fråga, jag tror att det är min kombination. Jag har dels tidigare erfarenhet av just sprinklerprojektering och dels min roll som projekteringsledare som gör att jag har ett bredare perspektiv i projekten. Jag förstår vikten av samordning och har även kunskap inom de övriga disciplinerna, vilket gör att jag kan se lösningar på ett annat sätt. För mig har det alltid varit viktigt att själv förstå och att själv ha erfarenhet av att göra, för att faktiskt få ut den bästa lösningen – den bästa kombinationen av alla involverade delar.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?
Just nu ser jag verkligen fram emot att ”få komma tillbaka” – att med nya ögon gå tillbaka till grunderna och bli expert på sprinkler, som en naturlig del av företaget. Ett av mina mål är att certifiera mig framöver. Det svenska regelverket har jag en del kunskaper om sedan tidigare, men eftersom det här är en bransch som hela tiden förändras, så känner jag att det är viktigt för mig att ha med mig även nya lagar och regler vidare in i mitt arbete. Denna utmaning kommer innebära ständig utveckling vilket jag ser fram emot.

Hur har din första tid på Nordiska Brand varit?
Min första tid har varit överraskande positiv. Det är svårt att undgå känslan av att medarbetarna på Nordiska Brand är varmt hjälpsamma och har stark kompetens – en slags blandning av familjär teamkänsla med härliga, ambitiösa människor som drivs av att göra ett bra jobb.

Det låter härligt, Frida! Varmt välkommen till Nordiska Brand, vi uppskattar att du vill vara med på vår resa framåt.