Du visar för närvarande Välkommen tillbaka till Nordiska Brand – Sven Löfgren

Välkommen tillbaka till Nordiska Brand – Sven Löfgren

Sven Löfgren hade jobbat i VVS-branschen  i sex år och på Nordiska Brand i två år när han plötsligt bestämde sig för att uppfylla sin barndomsdröm och bli polis. Men polisyrket levde inte upp till hans förväntningar och nyligen kom han tillbaka till Nordiska Brand med känslan att det är här och i sprinklerbranschen han hör hemma.

Hur kom det sig att du lade polisyrket på hyllan och kom tillbaka till Nordiska Brand?

Jag gick hela polisutbildningen och den efterföljande aspiranten, men jag kände mer och mer att det inte var hundra procent min grej. Det var en självklarhet för mig att jag skulle tillbaka till Nordiska Brand eftersom jag kände företaget och verkligen stormtrivdes där. Jag är glad att jag också fick chansen att komma tillbaka.

Hur skulle du beskriva Nordiska Brand?

Det är ett trivsamt företag som tar hand om och lyssnar på sina medarbetare. Man vill satsa på medarbetarna och kunskapsnivån är väldigt hög vilket jag tror beror på bra ledarskap. Det är samtidigt bra stämning mellan kollegorna och om det är något man undrar över kan man ta det med vem som helst.

Har företaget förändrats under tiden du varit borta och på vilket sätt?

Det märks att företaget har förändrats under de här två åren på så sätt att företaget har expanderat och förstärkts kunskapsmässigt. Många av mina gamla kollegor är kvar och är idag behöriga ingenjörer samtidigt som det har tillkommit flera nya duktiga kollegor.

Hur ser den närmsta framtiden ut?

Jag försöker komma in i rollen som sprinklerprojektör igen, vilket jag gör steg för steg. Jag är glad att jag testade på min barndomsdröm som polis, men nu vet jag att det är sprinklerbranschen som jag vill satsa på.