Du visar för närvarande Johan Carlsson är ny VD för Nordiska Brand

Johan Carlsson är ny VD för Nordiska Brand

Efter 18 år som VD för Nordiska Brand lämnar nu Tomas Farestveit över stafettpinnen till Johan Carlsson. Johan kommer närmast från rollen som VD på Mälarsprinkler där han tidigare även fungerat som konstruktionsansvarig. Johan ser fram emot sin nya roll på Nordiska Brand:

– Det känns som en stor förmån att, tillsammans med alla duktiga medarbetare, få möjligheten att fortsätta utveckla det marknadsledande företag som Nordiska Brand är idag. Det händer mycket i vår bransch nu
som påverkar vårt sätt att arbeta, inte minst inom BIM utveckling och det fokus som finns på hållbarhetsfrågorna. Det skall bli spännande att leda Nordiska Brand i det arbetet.

För Tomas innebär hans nya roll som teknisk specialist och senior handläggare att han frigör tid för att vara ett ännu mera påtagligt stöd i projekten och gentemot Nordiska Brands kunder och medarbetare, något
han verkligen gillar:

– Att Johan kommer in som VD med ny energi och en del nya perspektiv samtidigt som jag själv får fördjupa mig i frågor som jag verkligen brinner för känns väldigt bra för mig samtidigt som det stärker Nordiska Brand som företag.

Vi hälsar Johan varmt välkommen till Nordiska Brand och önskar båda herrarna lycka till i sina nya roller.