Jobba hos ett av Sveriges mest välrenommerade företag inom projektering och besiktning

Bli en av oss på Nordiska Brand

Vill du jobba för ett av Sveriges mest välrenommerade företag inom projektering och besiktning av automatiska vattensprinkler- och brandlarmsinstallationer?

Vårt mål är att erbjuda den bästa arbets- och utvecklingsmiljön för medarbetare som vill arbeta inom vårt verksamhetsområde.

Aktuella Tjänster

Handläggare/behörig ingenjör

Är du en erfaren och engagerad sprinklerkonsult redo för nästa steg i din karriär?
Nordiska Brand söker dig som vill ta dig an en nyckelroll på ett branschledande sprinklerkonsultföretag på vår tillväxtresa norrut.

Nordiska Brand utför projekterings- och besiktningstjänster avseende sprinklersystem, stigarledningssystem och andra specialsläcksystem för brandsläckning. Dessutom utför vi besiktningstjänster på brandlarm och utrymningslarm, vi är certifierade både för projekterings- och besiktningsverksamheten.

Vi drivs av vårt intresse för utveckling och arbetar ständigt för att ligga i framkant inom hållbarhetsfrågor, nya arbetssätt och tekniska lösningar vilket gör oss till en proaktiv partner för att forma framtiden inom sprinkler- och brandsäkerhet.

Vår ambition är att skapa den bästa arbets- och utvecklingsmiljön för medarbetare i vår bransch och vi är idag ett 25-tal medarbetare där merparten är certifierade behöriga ingenjörer. Vi finns i första hand i Mellansverige men arbetar med projekt över hela landet och även i våra nordiska grannländer.

Vi arbetar nu med flera större projekt i norra Sverige och ser det som en intressant marknad även på sikt och vill därför etablera oss mera permanent. Vi söker därför en handläggare/behörig ingenjör med placering i norra Sverige där du arbetar antingen från ett nyöppnat filialkontor eller från ett hemmakontor. Du kommer att självständigt handlägga projekt men också arbeta i team med övriga konsulter i Nordiska Brand. Vi är en del av BST koncernen och i vissa projekt kommer du även att arbeta tillsammans med koncernens brandkonsulter och installationsföretag.

Vi tror att du har några års erfarenhet av att självständigt handlägga uppdrag och ser gärna att du är certifierad behörig ingenjör. Erfarenhet av att arbeta med de vanligaste programvarorna inom BIM/CAD samt intresse för hållbarhets- och miljöfrågorna ser vi också som betydelsefullt.

Du blir en del av ett engagerat team med branschledande teknisk kompetens där du får stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll.

Låter det här intressant?

Slå en signal till vår VD, Johan Carlsson på 076-826 33 22 eller skicka din ansökan till johan.carlsson@nordiskabrand.se

Sprinklerprojektör

Är du duktig på projektering och har ett intresse för brand-och sprinklersystem? Eller är du en nyutexaminerad ingenjör med en stor ambition att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker! Nordiska Brand arbetar med flera spännande projekt och söker nu ytterligare en till två sprinklerprojektörer. Här får du möjlighet att arbeta på ett företag med hög kompetens och som värdesätter kvalitet. 

Intresserad? Läs mer om tjänsten och ansök här 

Besiktningsingenjör

Just nu söker vi besiktningsingenjörer. Intresserad?
Kontakta Thomas Waghorn på 070-609 16 79 eller thomas.waghorn@nordiskabrand.se