English icon


Nordiska Brand AB
Banvaktsvägen 18
171 48 Solna
Tel 08-730 06 70
Fax 08-730 06 72
info@nordiskabrand.se
Hitta ikon Hitta hit!

Med fokus på kundens behov

Vi utför huvudsakligen projektering av vattensprinkler-, boendesprinkler-, dimsprinkler-, brand- och utrymningslarm samt gassläcksystem.

Åt våra kunder åtar vi oss uppdrag inom utredning, inventering, åtgärdsplaner, installationskalkyler, projektering och projektledning.

Vanliga projekt för oss är allt från skolor, bostäder, sjukhus, vårdboende och industri till kommersiella byggnader som köpcentrum, hotell, kontor och sportanläggningar.

Vi arbetar både med detaljprojektering för utförandeentreprenader likväl som ramhandlingar för totalentreprenader. Vi vet att vår produkt kommer att vara en del av ett entreprenadavtal och lägger stor vikt på väl genomtänkt utförande och samordning.

Genom vår kompetens att leverera optimala tekniska och kostnadseffektiva helhetslösningar av högsta kvalitet vad det gäller nya och befintliga installationer får vi våra kunders förtroende som långsiktig partner inom tekniskt brandskydd.

Våra uppdrag utförs av personal med lång och gedigen erfarenhet av projektering, entreprenadverksamhet och besiktningsverksamhet. Våra kunder finns framförallt bland fastighetsägare, fastighetsförvaltare, projektledningsföretag, byggentreprenörer, bostadsbolag och andra konsultgrupper.

Vårt motto är att våra tjänster skall karaktäriseras av högsta kvalitet - det är en självklar del av vår företagskultur.

För mer information kontakta Tomas Farestveit.
AV SBSC Certifierad behörig ingenjör Sprinkler.
Tel: 0768-266 222 E-post: tomas@nordiskabrand.se